The Basement Studio

Allt började med…

Ett dammigt gammalt bankvalv som vi fick ärva av banken. Efter mycket möda och besvär förvandlades lokalen till en film- och ljudstudio och lite till. Tanken var att skapa en “frizon” för kreativa själar att förverkliga sina kreativa drömmar. I The Basement hittar du 100 kvadratmeter riktigt goda vibbar.

Klicka in på vår meny för en enkel väg till kreativitet
Kolla in vår meny här

PODCASTINSPELNING

Har du något att säga? Slipp magsår över att hitta lämpliga mikrofoner och copyright-free musik och spring ner till oss istället på lunchrasten. Om du nyss fixat håret och gärna vill synas med ditt charmiga leende kan vi även ordna så att podcasten filmas – perfekt för korta teasers på sociala medier.

WEBINAR OCH LIVESÄNDNINGAR

Om du har ännu fler saker att säga och vill säga det till många människor samtidigt i en mer formell setting, låter webinar som handen i handsken för dig. Vi kan koppla upp livesändningar, skapa animeringar, inslag, möblemang och diregi. Det är mycket vi kan bidra med förutom camera, lights and action.

PRODUKTFOTOGRAFERING

Har du en ny produkt som snart ska lanseras? Vi fotograferar och redigerar stillbilder till vilken bakgrund som helst. You’re the boss of your own produktfotografering.

AUDIELLA PROFILER

Ni har teckensnitt, färgprofil, bildbank och tonalitet för ert varumärke, men ljudet då? En audiell profil är precis som en grafisk profil fast med ljud, kom ner till oss och spåna på lite melodier med vårt systerbolag Doppio Sound och sätt bollen i rörelse!

MOTION GRAPHICS

Grafik utan rörelse, hur kul är det? Inflygande loggor, rullande eftertexter, animerade figurer eller varför inte ett intro skapat med er grafiska identitet. Vi skapar film och motion graphics till era kanaler.